Zakelijk

Kaarten

Het Broeker Wijnfestival is een initiatief van Langedijker ondernemers en hoe tof is het dat wij ook zakelijke pakketten kunnen bieden aan (lokale) ondernemers! Dit zou bijvoorbeeld kunnen in de vorm van een sponsorpakket, maar ook door het verkopen van toegangskaarten op factuur. Voor jouw personeel, klanten of andere zakelijke relaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tokens

Wil jij jouw klanten of zakelijke relaties nou meer bieden dan alleen een kaart tot het Broeker Wijnfestival? Wij bieden ook de opties om vooraf tokens te kopen. Deze tokens / munten hebben de waarde van € 1, – per stuk en kunnen ingezet worden als betaalmiddel op het Broeker Wijnfestival. Op het Broeker Wijnfestival maken wij géén gebruik van munten, dus deze tokens zijn speciaal voor jouw VIP gasten!

De hoeveelheid bepaal jij helemaal zelf en jouw gasten krijgen bij binnenkomst hun hoeveelheid tokens om te besteden naar wens.

De tokens zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen op het festival zelf niet worden bijgekocht.

Zakelijk

Invulling Broeker Wijnfestival

Op het moment zijn wij nog druk bezig met de exacte invulling en diverse samenwerkingen, dus de precieze informatie over bijvoorbeeld leveranciers en de wijnprijzen volgt nog. Wij kunnen wel alvast het volgende vertellen:

Wijn

Verschillende lokale ondernemers / importeurs zullen paraat staan met mooie wijnen! Van proeven, tot het kopen van glazen of flessen wijn om te nuttigen op het heerlijke terras van de Broekerveiling of aan een picknicktafel in de boomgaard. De exacte invulling wordt later bekendgemaakt, maar ga uit van ongeveer 4 tot 6 verschillende kramen voor wijnleveranciers.

Let op: je mag de wijnen die je wilt drinken eerst proeven, en dit is gratis. Het eventuele glas of de fles die je daarna wilt drinken kan je uiteraard kopen en wij doen ons best om de prijzen toegankelijk en eerlijk te houden.

Eten

De Broekerveiling zal ervoor zorgen dat niemand honger lijdt! Zij zullen klaarstaan met diverse hapjes die je bij hun direct kunt kopen.

Alle opbrengsten van de dag zelf blijven bij de ondernemers, omdat het Broeker Wijnfestival staat voor samenwerking met en steun aan de lokale ondernemer!