Partners van het Broeker Wijnfestival

Lynn van Wonderen | Some of Lynn

Some of Lynn | Lynn van Wonderen

Met haar grote liefde voor wijn én het organiseren van evenementen kon het ook niet anders dan toen ze de vraag kreeg, ze de handen ineen sloeg met De Wijnboetiek en Museum BroekerVeiling voor het organiseren van de eerste editie van het Broeker Wijnfestival!

Lynn van Wonderen van Some of Lynn is geen vreemde van de Broekerveiling of de evenementenwereld in Langedijk (met onder andere Wijnplein en PancRock in Poppodium B3). Ze is actief in het bedrijfsleven en houdt zich graag met verschillende dingen (tegelijkertijd) bezig. Van personeelswerving tot wijnevenementen; Lynn is van alle markten thuis en steekt graag de handen uit de mouwen om de eerste editie van het Broeker Wijnfestival tot een groot succes te maken!

Dennis Glas | De Wijnboetiek

De Wijnboetiek | Dennis Glas

De Wijnboetiek is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en na het Wijnplein van Some of Lynn, zag hij meteen kansen voor een wijnfestival bij Museum BroekerVeiling. Het Broeker Wijnfestival is geboren!

Dennis gaat, naast het matchen van ondernemers, voor Italiaanse wijnen met een verhaal: “Bij de Wijnboetiek vinden we het erg belangrijk dat onze Italiaanse wijnen op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Met zorg voor mens en natuur.”

Natuurlijk staat Dennis niet alleen aan de achterkant van het evenement, maar zal hij deze mooie Italiaanse wijnen ook schenken op het Broeker Wijnfestival! Proeven, een glas en/of een fles, voor ieder wat wils! 🍷

De Broekerveiling

Museum Broekerveiling

Een evenement in Langedijk, waar anders dan bij Museum BroekerVeiling? De eerste editie van het Broeker Wijnfestival is met open armen ontvangen.

Toen De Wijnboetiek en Some of Lynn kwamen aankloppen met een idee voor een wijnfestival was er niets anders dan enthousiasme. Wijn, gezelligheid en het steunen van lokale ondernemers = een succesformule!