Kaartverkoop Broeker Wijnfestival

De kaartverkoop van het Broeker Wijnfestival is van start gegaan! Kaarten zijn € 20,- inclusief btw en exclusief servicekosten (€ 2, -).

Tickets zijn inclusief: Broeker Wijnfestival-glas als souvenir, een welkomstdrankje, toegang tot het Museum Broekerveilingterrein, eerlijke wijnprijzen en een dag vol gezelligheid, muziek, eten en wijn!

Zaterdag 6 juli 2024
15.00 tot 21.00 uur
Museum Broekerveiling

Broekerveiling

Visie

Wijn is interessant, heeft een goed verhaal en brengt gezelligheid. Menig festival hanteert monsterlijke prijzen voor een klein glas of ‘proefbeetje’ en wij dachten: dat kan anders! Daarom slaan wij de handen ineen om een mooi en lokaal wijnfestival te organiseren waar wijn niet alleen toegankelijk is, maar ook lekker, eerlijk en een steuntje in de rug voor lokale ondernemers. Het Broeker Wijnfestival is geboren!

Het Broeker Wijnfestival is een initiatief van Langedijker ondernemers. Een evenement vol met lokale wijnleveranciers, waar je wijn kan proeven en glazen en / of flessen kan kopen om te nuttigen op het mooie terrein van Museum Broekerveiling.

Live entertainment en heerlijke, diverse en vooral véél wijnen om te proeven en te drinken. Zet hem vast in jouw agenda, want de kaartverkoop start snel en voor de eerste editie hebben wij een beperkte beschikbaarheid!