Invulling Broeker Wijnfestival

Wijn

Verschillende lokale ondernemers / importeurs zullen paraat staan met mooie wijnen! Van proeven, tot het kopen van glazen of flessen wijn om te nuttigen op het heerlijke terras van de Broekerveiling of aan een picknicktafel in de boomgaard. Wij zijn in overleg met de laatste leveranciers, maar kunnen wel alvast de volgende namen bekendmaken!

Let op: je mag de wijnen die je wilt drinken eerst proeven, en dit is gratis. We verkopen daarna drankjes per glas of fles en wij doen ons best om de prijzen toegankelijk en eerlijk te houden.

De Wijnboetiek

De Wijnboetiek

“Het verhaal van De Wijnboetiek begon vanuit twee grote passies: ondernemerschap en liefde voor
prachtige wijnen en verhalen. Bij De Wijnboetiek staat bewust genieten voorop en vinden we het belangrijk om stil te staan bij speciale momenten. Iedere Italiaanse wijn in ons assortiment heeft een uniek verhaal te vertellen, dat je meeneemt op reis door bella Italia.”

Wijntjeproeven

“Onze passie voor wijn is op te merken uit de ambitie die wij hebben om alles te weten wat er te weten valt over de wijnen die wij aanbieden. Zo gaan wij zelf op bezoek bij de wijnboeren om alles te leren over de wijn, om het vervolgens aan jou in geuren en kleuren te vertellen. Doordat wij op bezoek gaan bij de wijnboeren krijg jij als klant rechtstreeks het échte verhaal te horen uit de wijnwereld.”

Wijntjeproeven

Taste of Portugal

Taste of Portugal

“Een Portugees en een Hollander…

Liefhebbers van heerlijke authentieke producten.

De Portugees, Daniel Caldeira, kent de geheimen van Portugal. De Hollander, Jeroen van der Meer, heeft het zintuig dat dat kwaliteitsproducten zijn. Samen hebben ze de ondernemers-drang om heel Nederland hiervan mee te laten profiteren en begonnen een onderneming in juli 2020, genaamd Taste of Portugal (TOP). “

Nederlandse Streekwijnen

Wij van Nederlandse Streekwijnen hebben als doel gesteld om het ambachtelijke, eerlijke, kwalitatief hoge product Nederlandse wijn onder de aandacht te brengen bij iedere doelgroep. Onze selectie (zakelijk en particulier) is samengesteld in overleg met onze gedreven wijnboeren. Wij hebben getracht om door middel van ons aanbod, uit iedere provincies, u een reëel beeld te geven van de Nederlandse wijnen. 

Nederlandse Streekwijnen

Entertainment

Duo Vette Shit

Lady & de Vagebond

Duo Vette Shit
Het knotsgezellige Duo Vette Shit brengt een mix van Hollandse krakers en popklassiekers.
Lady & De Vagebond spelen de mooiste en de leukste liedjes van de ’70s, ’80s, ’90 maar ook van deze tijd.

Eten

De Broekerveiling zal ervoor zorgen dat niemand honger lijdt! Zij zullen klaarstaan met diverse hapjes die je bij hun direct kunt kopen.

Alle opbrengsten van de dag zelf blijven bij de ondernemers, omdat het Broeker Wijnfestival staat voor samenwerking met en steun aan de lokale ondernemer!