Is het Broeker Wijnfestival geschikt voor kinderen?

Het Broeker Wijnfestival is echt een festival gericht op wijn. Het festival is daarom niet geschikt voor kinderen.

Museum Broekerveiling is normaal gesproken wel heel erg geschikt voor kinderen, dus kom gerust op een ander moment langs!

Zijn er nog andere activiteiten gepland?

Naast het proeven en drinken van wijn en genieten van lekker eten, kunnen bezoekers ook genieten van entertainment. Denk aan een dj en live muziek. Daarnaast begeef je je op het mooiste terrein van Langedijk! Geniet op de boomgaard, op het terras of aan het water met een heerlijk glas wijn en fijne muziek.

Hoe worden de opbrengsten van het festival verdeeld?

Alle opbrengsten van het festival blijven bij de lokale ondernemers, omdat het Broeker Wijnfestival staat voor samenwerking met en steun aan de lokale ondernemers.

De opbrengst van de verkochte wijnen en hapjes gaan dus direct en 1 op 1 naar de ondernemers! De opbrengst van het festival zelf wordt benut voor de promotie, entertainment en verdeeld over vrijwilligers, de locatie en eventueel voor een volgende editie ingezet.

Hoe werkt het proeven en kopen van wijn op het festival?

Verschillende lokale wijnleveranciers zullen aanwezig zijn met hun wijnen, waar bezoekers gratis kunnen proeven voordat ze beslissen welke ze willen drinken. Het kopen van glazen of flessen wijn voor consumptie op het festivalterrein is mogelijk tegen eerlijke prijzen.

Wat is inbegrepen bij de ticketprijs?

De ticketprijs is inclusief een Broeker Wijnfestival-glas als souvenir, een welkomstbubbel, toegang tot het Museum Broekerveilingterrein, eerlijke wijnprijzen en een dag vol gezelligheid, muziek, eten en wijn!

Het Broeker Wijnfestival is, zoals de naam al zegt, een festival. Voor de ticketprijs organiseren wij een mooie dag / avond vol met lokale ondernemers, entertainment en gezelligheid. Op locatie staan wijnleveranciers uit de regio die hun mooie wijnen kunnen laten proeven en verkopen om te nuttigen op de mooie locatie van Museum Broekerveiling. Wil je een glas, of meteen een flesje? Geen probleem! Het glas krijg je van ons en de prijzen voor de wijn proberen wij zo eerlijk mogelijk te houden. Geen rare prijzen, maar goede, betaalbare prijzen die eerlijk zijn voor zowel de bezoekers als de leveranciers.

Hoe kan ik tickets kopen voor het Broeker Wijnfestival?

Tickets kunnen worden gekocht voor €20,- (exclusief servicekosten) via deze link. De tickets zijn inclusief een Broeker Wijnfestival-glas als souvenir, een welkomstdrankje, toegang tot het terrein van Museum Broekerveiling en een dag vol gezelligheid, muziek, eten en wijn.