FAQs

Tickets kunnen worden gekocht voor €20,- (exclusief servicekosten) via deze link. De tickets zijn inclusief een Broeker Wijnfestival-glas als souvenir, een welkomstdrankje, toegang tot het terrein van Museum Broekerveiling en een dag vol gezelligheid, muziek, eten en wijn.

Verschillende lokale wijnleveranciers zullen aanwezig zijn met hun wijnen, waar bezoekers gratis kunnen proeven voordat ze beslissen welke ze willen drinken. Het kopen van glazen of flessen wijn voor consumptie op het festivalterrein is mogelijk tegen eerlijke prijzen.

Alle opbrengsten van het festival blijven bij de lokale ondernemers, omdat het Broeker Wijnfestival staat voor samenwerking met en steun aan de lokale ondernemers.

De opbrengst van de verkochte wijnen en hapjes gaan dus direct en 1 op 1 naar de ondernemers! De opbrengst van het festival zelf wordt benut voor de promotie, entertainment en verdeeld over vrijwilligers, de locatie en eventueel voor een volgende editie ingezet.

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij Winkelcentrum Broekerveiling, op maar een paar tientallen meters lopen. Natuurlijk raden wij wel aan om met de fiets te komen!

Het Broeker Wijnfestival is echt een festival gericht op wijn. Het festival is daarom niet geschikt voor kinderen.

Museum Broekerveiling is normaal gesproken wel heel erg geschikt voor kinderen, dus kom gerust op een ander moment langs!

Het festival vindt plaats op zaterdag 6 juli 2024, van 15.00 tot 21.00 uur, op het terrein van Museum Broekerveiling.

Museumweg 2, 1721 BW Broek op Langedijk

Het Broeker Wijnfestival is een evenement georganiseerd door lokale ondernemers in Langedijk, waar bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan mooie wijnen, live entertainment en heerlijk eten, allemaal gehouden op het terrein van Museum Broekerveiling.

De ticketprijs is inclusief een Broeker Wijnfestival-glas als souvenir, een welkomstbubbel, toegang tot het Museum Broekerveilingterrein, eerlijke wijnprijzen en een dag vol gezelligheid, muziek, eten en wijn!

Het Broeker Wijnfestival is, zoals de naam al zegt, een festival. Voor de ticketprijs organiseren wij een mooie dag / avond vol met lokale ondernemers, entertainment en gezelligheid. Op locatie staan wijnleveranciers uit de regio die hun mooie wijnen kunnen laten proeven en verkopen om te nuttigen op de mooie locatie van Museum Broekerveiling. Wil je een glas, of meteen een flesje? Geen probleem! Het glas krijg je van ons en de prijzen voor de wijn proberen wij zo eerlijk mogelijk te houden. Geen rare prijzen, maar goede, betaalbare prijzen die eerlijk zijn voor zowel de bezoekers als de leveranciers.

De Broekerveiling zal diverse hapjes aanbieden die direct ter plaatse kunnen worden gekocht om ervoor te zorgen dat niemand honger lijdt tijdens het festival.

Naast het proeven en drinken van wijn en genieten van lekker eten, kunnen bezoekers ook genieten van entertainment. Denk aan een dj en live muziek. Daarnaast begeef je je op het mooiste terrein van Langedijk! Geniet op de boomgaard, op het terras of aan het water met een heerlijk glas wijn en fijne muziek.

Voor groepen of bedrijven die geĂ¯nteresseerd zijn in het bijwonen van het festival, kunnen speciale arrangementen op maat worden gemaakt. Neem hiervoor contact op met de organisatoren via contact@broekerwijnfestival.nl.

Ja, er zullen vegetarische en mogelijk ook veganistische opties beschikbaar zijn bij de eetkraampjes van de Broekerveiling.